Presentació de l’Hoquei Patins formatiu del Barça

Presentació de l’Hoquei Patins formatiu del Barça

L’acte ha comptat la presència de Josep Maria Bartomeu, President del FC Barcelona

Dijous a la tarda ha tingut lloc la presentació dels equips de formació de l’hoquei patins al Palau Blaugrana.  Amb aquesta presentació es tanca el cicle de presentacions de les categories de formació de les Seccions Professionals del FC Barcelona.

Josep Maria Bartomeu estava acompanyat del directiu responsable de la secció, Josep Ramon Vidal Abarca, de l’Albert Soler, de Toni Miró, de Sergio Iglesias i d’Edu Castro. Tots ells han pogut saludar els  joves jugadors i els tècnics, que composen les categories base de l’hoquei patins.

Posteriorment, i després de la fotografia de tot el grup, els jugadors i els seus familiars, presents a la grada del pavelló, han tingut una sorpresa: la presencia del jugador del primer equip, Nil Roca, que s’ha realitzat una fotografia amb tots els jugadors.

Acte seguit s’han realitzat les fotografies de cadascú dels sis equips de la base de l’hoquei patins  i mentre es realitzaven, diversos jugadors han parlat de les seves experiències a Can Barça i del fet que suposa formar part de l’hoquei patins del Club, tot conduit per Cristina Collado de Barça TV, acompanyada de Castro i Roca.

Jordi del Amor, de l’Aleví, ha parlat en nom dels jugadors, Toni Miró s’ha dirigit a nens i familiars per destacar la feina en valors i el treball que s’està realitzant, amb els joves del FC Barcelona i finalment Josep Ramon Vidal Abarca, ha clos l’acte amb el seu parlament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut