Un derbi amb sentiment català

Un derbi amb sentiment català

Roger Serrano i Sepe van compartir vestidor al Barça i es retroben cara a cara en un derbi que ja han disputat moltes vegades en categories inferiors i com a professionals

Roger Serrano i Sepe són vells coneguts. Els dos s’han format a la Masia i van ser companys d’equip al Juvenil i al filial del Barça les temporades 2009/10 i 2010/11. Els dos saben millor que ningú el significat d’un derbi. L’han disputat desenes de vegades quan eren nens i també com a professionals. Sepe viu la seva segona etapa a Santa Coloma. Va jugar cinc temporades a l’Industrias, entre el 2012 i el 2017, i Roger ha estat protagonista dels derbis dels últims tres anys vestint la samarreta del Barça.

La Masia, protagonista

Fins a 10 jugadors que han passat per les categories inferiors del Barça seran protagonistes del derbi que es disputarà aquest dissabte a les 18h al Pavelló Nord de Sabadell. Són 3 jugadors del Barça: Roger, Dídac i Joselito; i fins a 7 jugadors de l’Industrias Santa Coloma: Sepe, Álex Verdejo, Miquel Feixas, Albert Cardona, Uri Santos, Roger Bermusell i Khalid.

Declaracions dels protagonistes

“Els derbis sempre són molt estimulants i molt importants pel futbol sala català. Sempre són partits molt igualats. Ara mateix encara no podem pensar en la Champions perquè dissabte ens juguem tres punts molt importants per mantenir el pols amb Inter. La clau serà estar molt seriosos en defensa, no cometre errades en la sortida de pressió i tenir encert de cara a porteria”, avisa Roger Serrano.

“El Barça segur que té ganes de revenja després de la derrota a la Copa Catalunya i del partit de la temporada passada al Palau. No crec que pensin en la Champions. A tothom li agrada jugar el derbi i no voldran sorpreses. La clau? Que aprofitem les nostres ocasions i que ells no tinguin el dia”, diu Sepe.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut