El Barça defensarà la Copa del Rei a La Corunya

El Barça defensarà la Copa del Rei a La Corunya

El torneig del KO es jugarà entre el 19 i el 22 de març amb els barcelonistes optant al cinquè èxit consecutiu

El Barça d’hoquei patins haurà d'anar a Riazor per defensar el títol de la Copa del Rei. La Federació Espanyola de Patinatge ha anunciat aquest dimecres que el Deportivo Liceo serà l’amfitrió del torneig del KO entre els dies 19 i 22 de març.

Després d’haver-se imposat a Reus (2016), Alcobendas (2017), Lloret (2018) i un altre cop a Reus (2019), l’equip blaugrana tindrà l’oportunitat d’aconseguir a La Corunya la cinquena Copa consecutiva. Aquest és un fet inèdit en la competició creada el 1944. En total, el Barça suma fins a 23 Copes al seu palmarès. També es disputarà la Copa de la Reina i la Minicopa, amb el Barça Infantil campió en les últimes quatre edicions disputades.

Precedents amb dues finals perdudes però també amb bons records

La Copa del Rei ja s’ha organitzat a la Corunya en quatre ocasions: el 1964, el 1984 (derrota 4-2 a la final contra el Liceo), el 1989 i el 2009 (derrota 2-1 a la final contra el Vic).

Tot i haver perdut dues finals, el Barça sí sap què és proclamar-se campió de la Copa a La Corunya. Va ser en la temporada 1986/87, amb el format de final a doble partit davant el Liceo. A l’anada, al Palau, es va guanyar 12-3 i, a la tornada, es va empatar (6-6) i el títol va celebrar-se a Galícia. En la campanya anterior, el Barça també va proclamar-se campió en la final a doble partit contra el Liceo. L’ordre de les seus, però, va ser l’invers: 3-3 a la Corunya i victòria 5-2 al Palau per aconseguir que la Copa tingués color blaugrana.

Foto: Manu Boutureira

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut