Local

David Villa anuncia la seva retirada

L’exdavanter del FC Barcelona, autor d’un gol a la final de Champions de Wembley el 2011, penjarà les botes al final de la temporada

David Villa es retira. L’actual jugador del Vissel Kobe japonès, i futbolista del FC Barcelona entre el 2010 i el 2013, ha anunciat que penjarà les botes al final de temporada. “És una decisió molt meditada, molt parlada amb la gent que m’estima. Em trobo bé i crec que he pogut fer una bona temporada amb el Vissel però sempre m’he dit a mi mateix que prefereix deixar el futbol abans que el futbol em deixi a mi. Crec que aquest és el moment perfecte”, ha declarat en una roda de premsa a Kobe.

D’aquesta manera, es retira l’autor d’un dels gols a la final de Champions de Wembley el 2011. David Villa, autor de l’obra d’art que va suposar el 3-1 contra el Manchester United, va jugar 119 partits amb el FC Barcelona, en què va marcar un total de 48 gols. “El Barça em va donar l’oportunitat de jugar tres anys fantàstics en el que tothom va dir que era el millor equip del món. Vam guanyar un munt de títols”, ha reconegut.

En total, en van ser vuit: dues Lligues, una Lliga de Campions, una Copa del Rei, una Supercopa d’Europa, dues Supercopes d’Espanya i un Mundial de Clubs.

A banda del FC Barcelona, David Villa va jugar a l’Sporting de Gijón, el Saragossa, el València, l’Atlètic de Madrid, el Melbourne City, el New York City i el Vissel Kobe, el seu últim equip i amb qui va enfrontar-se el passat estiu durant la gira blaugrana pel país nipó.

Més notícies aquí