Presentació del bàsquet formatiu blaugrana

Presentació del bàsquet formatiu blaugrana

L’acte ha comptat amb la presència de Josep Maria Bartomeu, President del FC Barcelona

Dimarts a la tarda ha tingut lloc la presentació dels equips de formació del Bàsquet formatiu del Barça. Aquesta és la tercera presentació. El proper dijous es clouran les presentacions amb l’hoquei patins.

Josep Maria Bartomeu estava acompanyat de l’Albert Soler, de Juan Carlos Navarro i de Mario Fernández. Tots ells han pogut saludar els  joves jugadors i els tècnics, que composen les categories base del bàsquet blaugrana.

Posteriorment, i després de la fotografia de tot el grup, els jugadors i els seus familiars, presents a la grada del pavelló, s’han realitzat una fotografia amb Juan Carlos Navarro.

Acte seguit s’han realitzat les fotografies de cadascú dels set equips de la base del bàsquet  i mentre es realitzaven, diversos jugadors han parlat de les seves experiències a Can Barça i del fet que suposa formar part del bàsquet del Club, tot conduit per Cristina Collado de Barça TV.

Daniel Baldé, de l’Infantil B, ha parlat en nom dels jugadors i Josep Maria Bartomeu, ha clos l’acte amb el seu parlament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut