El derbi repeteix a Sabadell

El derbi repeteix a Sabadell

Igual que en l’última final de Copa Catalunya el partit tindrà com a escenari el Pavelló Nord, amb capacitat per a 1500 espectadors

L’Industrias Santa Coloma no podrà disposar el proper cap de setmana del Pavelló Olímpic de Badalona, l’escenari habitual dels seus partits com a local des de la temporada passada i fins que s’acabin les obres de remodelació del Pavelló Nou de Santa Coloma. El derbi coincideix aquesta setmana amb el partit de lliga ACB que enfronta al Joventut de Badalona contra l’Iberostar Tenerife i els colomencs han hagut de buscar un escenari alternatiu per disputar el matx. El lloc escollit ha estat el Pavelló Nord de Sabadell, amb capacitat per a 1500 espectadors, curiosament el mateix escenari de l’última final de Copa Catalunya que va guanyar l’Industrias davant del Barça el passat mes de setembre (4-3)

Màxima igualtat en els últims derbis

Els últims derbis Industrias-Barça sempre han resultat partits molt igualats. La temporada passada, Industrias va assaltar el Palau a la primera volta (2-3) i el Barça va guanyar en un partit molt ajustat a Badalona (2-3). I fa dues temporades, el Barça també va guanyar per la mínima a Santa Coloma (2-3) i els dos equips van empatar al Palau (2-2). En total, dels últims 4 derbis de lliga: 2 victòries del Barça com a visitant; i un empat i una victòria d’Industrias al Palau. Des de l’arribada de Plaza a la banqueta blaugrana, el Barça ha guanyat els tres derbis de lliga com a visitant, però sempre per la mínima: 3-4 (2016/17), 2-3 (2017/18) i 2-3 (2018/19).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut