Venda d'entrades per al partit al camp de l'Atlético

Venda d'entrades per al partit al camp de l'Atlético

Els socis poden adquirir les seves entrades per al partit de Madrid del diumenge 1 de desembre, a partir del dimarts dia 12 de novembre i fins al dilluns 25 a les 17.00 hores

La venda de les entrades per al partit de Lliga que enfrontarà l'Atlético de Madrid i el FC Barcelona, el diumenge 1 de desembre a l’estadi Wanda Metropolitano de Madrid (21.00 h), comença el dimarts 12 de novembre a les 10.00 hores i finalitzarà el dilluns dia 25 d a les 17.00 h, o fins que s’exhaureixin les 272 entrades disponibles.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu és de 100 euros, i les localitats estaran ubicades a la zona visitant (Fondo Norte, boques 313, 413, 314 i 414) .

Per la seva adquisició en queden exclosos els socis menors de 6 anys, aquells amb quotes de soci impagades i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través del següent enllaç, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal.

Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir personalment cada soci a Madrid, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

VIATGES DE FC BARCELONA DESPLAÇAMENTS

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut