Betis – Barça: Triomf d’orgull a Sevilla (95-100)

Els de Svetislav Pesic sumen un nou triomf a la competició domèstica, en un partit en què s’ha igualat el rècord de 36 triples en un duel ACB

Victòria meritòria del Barça a Sevilla. Els de Svetislav Pesic s’han imposat a un combatiu Betis (95-100) després d’haver jugat el divendres a Kaunas. Un partit marcat pels 36 triples que han anotat entre els dos conjunts, i que han igualat el rècord de la competició, i en què Higgins –24 punts– ha estat el màxim anotador blaugrana amb un 8/11 en el triple.

Intercanvi de triples

El primer període ha estat marcat per l’alta anotació dels dos conjunts en uns minuts d’intercanvi constant de cistelles que ha deixat el marcador al final del període en el 23-28. L’alt percentatge d’anotació s’ha mantingut en els següents minuts del partit i amb Higgins com a home més destacat, autor de 24 punts amb un 8/11 de triples per emmarcar. Un encert des de la línia de triple que ha marcat els primers 20 minuts del matx. I és que el Betis ha marxat al descans amb nou triples i el Barça, amb vuit (45-48).

Constància blaugrana

A la represa el Barça ha pogut mantenir l’avantatge en el marcador i fins i tot incrementar-lo a gairebé els deu punts. Tot i així, el Betis s’ha vist liderat pels seus anotadors Rivers (18), Enechionyia (24) i Slaughter (24). El resultat al final dels 30 minuts era favorable als homes de Svetislav Pesic (69-78) davant un conjunt local que no es rendia en cap moment.

El duel s’ha decidit en els darrers compassos. I és que, tot i l’avantatge del Barça, el Betis s’ha mostrat molt inspirat en atac i responia als culers a base de triples i accions individuals. Tot i això, el Barça ha sumat el sisè triomf a la Lliga, en un duel marcat pels 36 triples entre els dos equips, que igualen el rècord de la competició.