Damm - Juvenil A: Un punt que té gust de poc (0-0)

Damm - Juvenil A: Un punt que té gust de poc (0-0)

Els blaugranes sumen deu partits de Lliga sense conèixer la derrota

El Juvenil A no ha pogut passar de l'empat a zero contra la Damm. Els de Franc Artiga sumen 24 punts i són tercers, empatats amb l'Espanyol, i a tres punts del Saragossa, que lidera el grup III de la Divisió d'Honor Juvenil. Els de Franc Artiga són l'únic equip, juntament amb el conjunt blanc-i-blau, que encara no coneix la derrota. Sumen set victòries i tres empats en aquest inici de Lliga.

Els blaugranes han iniciat el partit molt endollats, amb oportunitats de Konrad Barry. La més destacada del primer temps l'ha tingut Peque, que, des de l'interior de l'àrea, ha provat una xilena que ha marxat fregant el travesser. Així i tot, Arnau Tenas ha salvat el seu equip més d'una vegada amb aturades de molt mèrit, de xuts de Cande, Suaibo i Aitor.

El gol es resisteix

Els blaugranes han continuat buscant el gol, però la contundència defensiva dels locals ha evitat que s'obrís la llauna al sempre complicat camp de la Damm. Antonio Jesús, que ha entrat en el segon temps substituint Peque, ha tingut dues bones ocasions a les acaballes del partit. Una jugada de Konrad per la dreta i el xut del davanter des de l'interior de l'àrea han marxat fregant el pal; i en una acció individual, en què s'ha desfet del seu marcatge, ha fet un xut creuat, però Álex ha evitat que el 0-0 es mogués del marcador. El pròxim partit del Juvenil A serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra l'Stadium Casablanca, que és sisè amb 16 punts.

Fitxa del partit

Damm, 0

Juvenil A, 0 

Damm: Álex, Cuadras, Nico, Plade, Marc, Carlos, Aitor (Tiján, min 69), Avilés (Genís, min 74), Cande (José Enrique, min 83), Riera i Suaibo (Alba, min 78).
Juvenil A: 
Arnau Tenas, Adrià Igor, Xavier, Mika, Álex Rico (Álvaro Sanz, min 74), Barry (Jaume Jardí, min 59), Gerard (Antonio Jesús, min 59), Nils, Nico (Balde, min 78) i Konrad.
Àrbitre: Jonathan Miguel Teruel ha amonestat el local Avilés i el blaugrana Álex Rico.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut