Barça B – CB Benicarló (86-57): Forts a casa

Barça B – CB Benicarló (86-57): Forts a casa

Amb un gran segon temps, el filial es mostra sòlid a la Ciutat Esportiva

Els blaugranes volien tornar a fer-se forts a casa com ja van demostrar en el darrer partit a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant el CB Prat. Ara, el cuer de la classificació, el CB Benicarló, visitava el feu barcelonista. En els primers vint minuts les defenses van superar els atacs i a la fase decisiva del partit, els blaugranes van jugar el seu millor bàsquet per obtenir el triomf.

Equilibri a la Ciutat Esportiva

Minuts de tempteig entre els dos equips a l’inici del partit. Tot i les petites rendes inicials per part dels castellonencs, els blaugranes agafaven el ritme del partit i tancaven el quart guanyant per dos punts 16 a 14.

En el segon quart la tendència canviava i el CB Benicarló arribava en el minut 15 de partit guanyant per 20 a 25. Les diferències es mantenien curtes i favorables al CB Benicarló i s'arribava al descans

Excel·lent versió blaugrana

En el tercer quart el Barça B tornava a agafar la posició capdavantera en el marcador. Amb un parcial de 9 a 0 se situaven sis punts per sobre (39-33) en els primers tres minuts de quart. L’efectivitat blaugrana els situava amb un 43 a 36 favorable i el CB Benicarló demanava temps mort per aturar el joc local a 5 minuts i 55 segons per a la fi del quart.

El Barça demostrava el seu millor bàsquet durant el tercer període. Una cistella del blaugrana Carreño els situava 53 a 40 en el minut 28. Els joves d’Ocampo tancaven un quart molt bo amb un 55 a 43 favorable.

Només començar el darrer quart, el Barça B començava a posar les bases del triomf amb un 62 a 43, en només un minut i 10 segons de joc. A partir d’aquest moment, els locals van jugar de manera molt intel·ligent, aprofitant les seves opcions i mantenint la intensitat defensiva. Plàcidament van arribar a la fi del partit amb un merescut triomf per 29 punts

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – CB Benicarló (86-57)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut