Bartomeu:

Bartomeu: "Messi seguirà lligat de per vida al Barça"

El president blaugrana reconeix, en una entrevista a Associated Press, que serà voluntat de les dues parts allargar el contracte de Messi indefinidament

El president de l'FC Barcelona, ​​Josep Maria Bartomeu, ha explicat en una entrevista a Associated Press que encara que Leo Messi té contracte en vigor fins al juny del 2021, el Club té la intenció d'allargar el contracte del crac argentí indefinidament: "No tinc cap dubte que Leo Messi seguirà lligat de per vida al Barça".

Messi

En aquest sentit i abans de pensar en la retirada del 10, Bartomeu ha admès que espera que l'argentí lideri encara l'equip: "En les properes dues, tres, quatre temporades el nostre líder seguirà sent Leo Messi. Està capacitat, és encara jove i té unes condicions innates excel·lents. És el millor del món de la història, està amb nosaltres, i ell ha dit que vol retirar-se al Barça".

Leo Messi puede seguir jugando en el Barça hasta que él crea conveniente. Se ha ganado el derecho a decidir cuando quiere dejar el fútbol

Josep Maria Bartomeu (president del FC Barcelona)

I ha afegit: "Ho va dir fa poc i aquesta és la nostra voluntat. Leo Messi pot seguir jugant al Barça fins que ell ho cregui convenient. S'ha guanyat el dret a decidir quan vol deixar el futbol", ha sentenciat.

Tot i així, el president de el Club ha reconegut que el Club ja treballa en l'era postMessi i ha manifestat que té confiança en el talent sorgit de la Masia i també dels fitxatges joves: "Hi ha jugadors joves estrangers que venen i joves que venen de la nostra acadèmia, la Masia, i estem molt contents, perquè estem preparant aquesta era posterior a Messi".

En aquest sentit, Bartomeu ha dit que el Club té molta confiança amb jugadors com De Jong: "Marcarà una època".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut