Barça B – Ford Alisauto BM Torrelavega (27-22):  Victòria davant un gran de la categoria

Barça B – Ford Alisauto BM Torrelavega (27-22): Victòria davant un gran de la categoria

Un gran inici de la segona part, clau per tornar a guanyar

Els càntabres de Torrelavega visitaven la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb l’objectiu de seguir la bona marxa a la Divisió d'Honor Plata -tercers classificats- i davant es trobaven amb un B blaugrana, com sempre molt jove, i en construcció permanent. Els primers 30 minuts de joc han estat d'igualtat total i, a la segona part, l’inici dels blaugranes ha estat clau per guanyar el partit.

Igualtat a la pista

En els primers minuts del partit, les defenses eren protagonistes. L’empat a tres, en els primers 10 minuts de joc, demostrava que les estratègies defensives d’ambdós equips funcionaven. Amb una tendència similar seguia el partit, a l’equador del primer temps, amb empat a cinc.

Una petita estrebada dels càntabres, els distanciava per 8 a 10 en el minut 22, però els blaugranes forçaven l’empat a deu, en el minut 27 i el temps mort visitant. Al final dels primers trenta minuts, empat a 11 i tot per decidir.

Inici demolidor

A l’inici de la segona part, el Barça B sortia endollat i s’avançava per 17 a 12, en els cinc primers minuts de joc. Els joves de Roi Sánchez havien agafat la mida al partit i el dominaven amb comoditat (19-12) en el minut 37.

El color del partit era blaugrana, que es distanciava per 23 a 13, en el minut 43. Un parcial visitant de 0 a 3 feia que Roi Sánchez demanés temps mort en el minut 47 (23-16). Els visitants recuperaven el ritme de joc, però el Barça B es mantenia ferm en el marcador i a la pista (25-19) a quatre minuts per a la fi del partit, i amb solvència s'emportava el partit.

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – Ford Alisauto BM Torrelavega (27-22)