Acte d’agraïment als voluntaris de la Creu Roja

Acte d’agraïment als voluntaris de la Creu Roja

El vicepresident primer Jordi Cardoner, i el president de Creu Roja Catalunya, Josep Quitet, han presidit l’acte dedicat als participants del servei T' 'Acompanyem'

L’Auditori 1899 del Camp Nou ha acollit aquest dissabte l’acte d’agraïment que el FC Barcelona ha fet als voluntaris de la Creu Roja que col·laboren en el servei del programa T’acompanyem, així com en el servei d’atenció mèdica a les instal·lacions del Club.

El Barça ha volgut agrair la feina dels voluntaris que especialment ajuden en cada partit els socis amb mobilitat reduïda i que tenen problemes per accedir al Camp Nou.

El vicepresident primer del Club i responsable de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, i el president de Creu Roja Catalunya, Josep Quitet, han presidit l’acte com a màxims representants de les dues institucions que col·laboren en la prevenció mèdica i en el servei T’Acompanyem. També hi han estat presents Emili Rousaud, directiu del FC Barcelona i responsable de l’Oficina d’Atenció Especialitzada, i Enric Morist, coordinador de Creu Roja Catalunya.

El projecte T’Acompanyem va efectuar la temporada passada un total de 1.817 serveis, dels quals 1.543 van tenir lloc dins de l’Estadi i 274 van ser de transport adaptat.

En els seus set anys de funcionament, T’Acompanyem ha estat present en els partits del Camp Nou i, puntualment, també s’han acompanyat aficionats a altres estadis on el Barça ha disputat partits importants o finals, a més de funcionar també durant les celebracions de les assemblees de socis. 

Declaracions de Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona:

“Aquest és un acte que fem únicament per donar-vos les gràcies. Us volem agrair la vostra voluntat de servei i d’estima a les persones, especialment a aquelles que més ho necessiten. La vostra actitud permet fer felices moltes persones que un dia van pensar que no tornarien al Camp Nou, però que gràcies a vosaltres poden seguir gaudint del futbol i reviure records viscuts al nostre estadi. T'Acompanyem és el programa social de més impacte que es fa en el Club i que té una millor valoració per part dels socis gràcies a la vostra dedicació”.

Declaracions de Josep Quitet, president de Creu Roja Catalunya:

“La Creu Roja i el FC Barcelona compartim els mateixos valors i la tasca dels voluntaris ens permet compartir aquest servei d'acompanyar les persones. Fa 62 anys que la Creu Roja fa serveis de voluntariat amb el Barça, dues institucions fundades per dos suïssos, Dunant i Gamper, i que poden ser qualificades com a dues grans famílies".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut