Barça - Burela: Vendaval golejador al Palau (7-2)

Barça - Burela: Vendaval golejador al Palau (7-2)

Els blaugrana guanyen còmodament gràcies al hat-trick de Lozano, el doblet d’Arthur, el gol de Ferrao i el de Renato en pròpia porteria

El gol és de corrent blaugrana. Els d’Andreu Plaza s’han imposat amb claredat al Burela (7-2) en la jornada 8 de l'LNFS. El hat-trick de Sergio Lozano, el doblet d’Arthur i la diana de Ferrao i la de Renato en pròpia porta han materialitzat la superioritat culer de principi a fi. Un autèntic vendaval blaugrana per sumar tres punts més al capdamunt de la classificació.

Ferrao monopolitza el perill

La insistència de Ferrao ha tingut premi. Abans de situar el 2-0 per als blaugrana, el pivot de Chapecó havia tingut, ja des del segon 30, una ocasió rere altra. De vaselina, de taló o amb potència, tots els xuts han acabat fora de la xarxa fins que en el minut 12 la pilota ha agafat la direcció preferida del golejador culer. Ferrao, pitxitxi de la Lliga, ha marcat en tots els vuit partits que ha saltat a pista. Una voracitat que s’ha estès amb dues assistències a Lozano i la participació en un altre gol en pròpia porteria de Renato.

Ara bé, la diana que ha posat en marxa el compte golejador dels d’Andreu Plaza contra el Burela ha portat la firma d’Arthur. El d’Uberlândia ha estat l'antítesi del de Chapecó. Perquè el 17 barcelonista ha marcat en la seva primera aparició, en el seu primer llançament (min 10). L’electrònic favorable no ha estat l’única notícia positiva. I és que el Palau Blaugrana ha vist la reaparició d’Aicardo després de la seva lesió.  

Un meritori 2-0

Així doncs, la connexió brasilera ha reflectit la superioritat del Barça -que ha disposat d'una superioritat numèrica per l’expulsió de Lucho. Des del començament, els d’Andreu Plaza han concentrat el perill atacant. Una tendència que s’ha sostingut, però que ha comptat amb petites interrupcions visitants. Especialment, quan han intentat reduir la festivitat culer. Una alegria que s’ha mantingut gràcies a les esporàdiques intervencions de Dídac.

Agafen més volada

Lozano, en tres oportunotats, i Arthur han augmentat la diferència golejadora sobre la pista del Palau. Un hat-trick del capità blaugrana que ha trobat la seva correlació en la diana del 17 culer i en l’autogol visitant. Així doncs, els d’Andreu Plaza han situat set gols al lluminós. Davant aquest vendaval anotador, el conjunt gallec s’ha valgut del porter-jugador. Una figura que ha permès aturar la sagnia del Barça i revertir la tònica del matx amb dos gols en un minut (5-2, min 31).

Ara bé, en cap moment els blaugrana han vist perillar els tres punts. Unes unitats que s’han certificat amb el 7-2 final i que els situen en el lideratge de l'LNFS, compartit amb l’Inter Movistar. Un triomf contra el Burela que deixa pas al derbi que es viurà el dissabte 16 de novembre a la pista de l’Industrias Santa Coloma.  

FITXA DEL PARTIT

Barça, 7
Burela, 2

Barça: Dídac, Boyis, Lozano, Joselito i Ferrao -cinc inicial- Arthur, Rivillos, Dyego, Roger, Aicardo i Adolfo
Burela: Kaluza, Pope, Luisma, Álex Diz i Everton -cinc inicial- Pitero, Joselito, Matamoros, Juanfran, Renato i Lucho

Gols: 1-0, Arthur (min 10); 2-0, Arthur (min 12); 3-0, Lozano (min 25); 4-0, Lozano (min 26); 5-0, Arthur (min 28); 5-1, Luisma (min 30); 5-2, Álex Diz (min 31); 6-2, Renato (pròpia porteria) (min 32); 7-2, Lozano (min 35)

Àrbitres: Alonso Montesinos i Santander Flamarique. Han ensenyat targeta groga als locals Diego (min 5), Rivillos (min 24) i Lozano (min 35), i dues grogues al visitant Lucho (min 12 i min 13).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut