Palafrugell – Barça: A ser els primers a guanyar a Palafrugell!

Palafrugell – Barça: A ser els primers a guanyar a Palafrugell!

(20.45 hores, Esport3) El conjunt blaugrana visita el conjunt del Baix Empordà, que encara no ha perdut com a local aquesta temporada

Després d’aconseguir la victòria 100 amb Edu Castro com a primer entrenador (en només 116 partits), ara toca buscar el triomf 101. L’oportunitat arriba aquest dissabte a Palafrugell (20.45 hores, Esport3), on l’equip del Baix Empordà encara no ha perdut com a local (una victòria contra el Lloret i dos empats davant el Girona i el Caldes). “Sabem que anem a una pista complicada per jugar contra un equip que està fent punts i una bona primera part de la Lliga”.

Després d’haver recuperat l’OK Lliga, el Barça jugarà per segona vegada a la localitat de la Costa Brava, on va imposar-se per 7-0 fa dues temporades. El precedent més recent és d’aquest curs, als quarts de final de la Lliga Catalana (5-0). Edu Castro alerta, però, que “nosaltres no podem fallar”. “És l’equip de l’OK Lliga que més faltes ha rebut i això vol dir que forcen molt l’un contra un”.

L’equip blaugrana ha fet aquest divendres l’última sessió prèvia a un duel en què serà baixa Nil Roca. Per part del rival, tampoc hi serà present el porter Linu, lesionat en el darrer partit a Reus (8-4).

“Anirem a fer el nostre partit, en una pista complicada on el Palafrugell es fa molt fort”

Sergi Fernández

Sergi Fernández també ha destacat el bon inici de Lliga del Palafrugell (sisena posició, amb 11 punts). “Són molt intensos, surten molt bé al contraatac i a la seva pista, amb el seu públic, costa guanyar-los”. “Ho haurem de deixar tot a la pista per intentar fer el nostre joc i que la gent s’ho passi bé”. Els àrbitres del duel seran Josep Gómez i Isaac Sanz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut