Dos minuts sentencien el Barça

El Barça cau per 2-4 davant l’Egara en un duel que es va escapar en els minuts finals de partit

La mala fortuna es va posar de part del Barça en el partit disputat ahir a la nit al Pau Negre. El Barça Hockey Herba va caure per 2-4, en un duel molt ajustat i que no es va decantar fins al minut 68 de partit.

Bon inici per al Barça

Les coses van començar molt bé per al conjunt d’Oriol Torras, que va poder situar el 2-0 a l’electrònic abans d’arribar al descans. Caspern Horn i Arnau de Bruijn van anotar per part dels blaugrana, mentre que els egarencs van ser incapaços de perforar la porteria d’Adrià Rafi.

L’Egara reacciona

A la represa els visitants van passar a tenir el control del duel i van poder igualar el partit amb dues dianes en el tercer temps.

La desgràcia va arribar a dos minuts per al final. Un penal favorable als egarencs va capgirar el marcador i va situar el 2-3. La sentència va arribar en el minut setanta de partit amb el quart dels visitants.

Aquest diumenge el Barça rebrà l’Atlètic Terrassa en un partit que també es disputarà al Pau Negre (12.45 h).