L’Atlètic de Madrid, el rival als quarts de la Lliga de Campions

L’Atlètic de Madrid, el rival als quarts de la Lliga de Campions

L’anada es disputarà en terreny blanc-i-vermell, el 24 o 25 de març, i la tornada, l’1 o el 2 d’abril a Barcelona

L’Atlètic de Madrid serà el rival del Barça Femení als quarts de final de la Lliga de Campions. L’anada es disputarà en terreny blanc-i-vermell, el 24 o 25 de març, i la tornada, l’1 o 2 d’abril a Barcelona. Així ho ha ofert el sorteig celebrat aquest divendres a Nyon. El guanyador de l’eliminatòria s’enfrontarà al vencedor del Glasgow City – Wolfsburg.

D’aquesta manera, el ‘Clàssic’ del futbol femení estatal es trasllada a Europa, on no hi ha precedents. En el duel disputat aquesta temporada entre els dos equips, corresponent a la tercera jornada de la Primera Iberdrola a l’Estadi Johan Cruyff, el matx es va decantar cap al bàndol blaugrana. En la Lliga de Campions, l’Atlètic de Madrid ha deixat enrere el Manchester City anglès i l’Spartak Subotica serbi.

Les altres tres eliminatòries seran:

Olympique de Lió – Bayern de Munic
Arsenal – París Saint-Germain
Glasgow City – Wolfsburg

La final de la Lliga de Campions 2019/20 es disputarà el 24 de maig al Viola Park de Viena.

Les valoracions de l’entrenador Lluís Cortés:

“L’Atlètic de Madrid és el que més coneixíem, amb qui estem més acostumats a jugar. Crec que serà una eliminatòria molt disputada i molt renyida”.

“És cert que el resultat del partit de Lliga va ser molt favorable per a nosaltres, però va ser en unes condicions molt determinades. Són partits en què un equip està molt bé i l’altre no tant, però l’Atlètic ha demostrat a la Champions que pot competir molt bé”.

“La tornada serà a casa, en un estadi que ens està portant bons resultats i on estem aconseguint jugar molt bé amb la nostra gent. Fer la tornada a casa és positiu. Si sortim de Madrid amb un resultat amb què ens juguem el passi a Barcelona, segur que l’afició ens ajudarà”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut