Busquen ser més líders

Busquen ser més líders

El conjunt d’Isaac Fernández, líder en quasi totes les estadístiques, es jugarà demà la primera posició del grup davant el Lima-Horta

L’inici de temporada del Barça Bàsquet Femení segueix millorant per moments. Superada la pretemporada exigent i el sotrac de la Lliga Catalana, el conjunt d’Isaac Fernández comença a consolidar-se com un dels equips de la part alta de la classificació.

Ara mateix, les blaugrana són segones amb quatre victòries i només una derrota; a tocar del Lima-Horta, rival del Barça aquest dissabte (19h) que segueix invicte fins al moment. 

Les xifres no enganyen 

Més enllà dels resultats però, el Barça ha demostrat una evolució prou important que ha permès veure bons minuts de bàsquet al llarg d’aquests primers cinc partits. Tot i que les de Sant Feliu segueixen compactant-se com a equip, el bon joc de les blaugrana també es reflecteix en bona part de les estadístiques recollides fins ara.

Després de cinc jornades, les estadístiques situen al Barça com l’equip que més anota (74,4 punts de mitjana), el que més joc associatiu genera (16,4 assistències per partit) i el que millor valoració grupal obté (79,2 de mitjana). 

Unes dades que es recolzen en actuacions com les de Marta Canella (amb 11,2 punts de mitjana i 13 de valoració), Anna Alonso (12,8 punts i 11,6 de valoració) o Itziar Llobet (9,8 punts i 10 de valoració).

Ara bé, en aquests tres camps és el Lima el conjunt que segueix a les de Fernández de més a prop. De mitjana, les d’Horta anoten 74 punts per partit (-0,4), aconsegueixen 13,6 assistències (-2,8) i obtenen una valoració global de 78,8 (-0,4).

Unes dades que confirmen que el de demà serà un partit molt igualat, que servirà per decidir qui lidera la classificació del grup B de la Lliga Femenina 2. Una victòria local, situaria al Barça líder per primer cop aquesta temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut