Darrer lliurament d'insígnies de plata per als socis del 1994

Darrer lliurament d'insígnies de plata per als socis del 1994

El vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus i el directiu Pau Vilanova han entregat els guardons a un centenar de socis

Un centenar de socis han rebut aquest vespre del dijous 7 de novembre la insígnia de plata del Club, en un acte que s'ha celebrat a l’Auditori 1899 i al qual ha assistit el vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus, que ha estat acompanyat pel directiu Pau Vilanova.

Aquest ha estat el darrer acte de lliurament d’insígnies de plata d'aquest any, destinat a aquells socis que es van vincular al FC Barcelona durant l’any 1994, en plena època del Dream Team de Johan Cruyff, i en una temporada en la què es va aconseguir el quart títol de Lliga consecutiu.

"Avui no és un acte vinculat al futbol, ni hem vingut aquí cridats per cap activitat esportiva dels nostres equips, sinó que hem vingut per celebrar la vostra fidelitat i pertinença a la gran família barcelonista, i això demostra el sentiment i l'emotivitat que existeix al voltant del nostre Club -ha manifestat Jordi Cardoner en el seu parlament-. Us vull felicitar per aquests 25 anys de vinculació barcelonista i recordar-vos que heu tingut la sort de poder viure un període d’èxits, amb copes d’Europa i títols de Lliga".

Jordi Cardoner també ha volgut recordar que aquest any se celebra el 25è aniversari de la creació de la Fundació del FC Barcelona, que fa una reconeguda tasca social per tot el món. "Fa 25 anys, el mateix any en el qual us vau fer socis, es va crear la Fundació Barça dirigida a treballar i ajudar a nens i nenes de tot el món, amb una feina en la que som imbatibles i que mereix un general reconeixement". 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut