Barça - Frigoríficos Morrazo: Triomf monumental (39-18)

Barça - Frigoríficos Morrazo: Triomf monumental (39-18)

Els blaugrana es mantenen invictes en l’ASOBAL després d’aconseguir la novena victòria en nou jornades

Imbatibilitat incontestable. El Barça s’imposa amb claredat al Frigoríficos Morrazo (39-18) en la jornada 9 de la Lliga ASOBAL. D’aquesta manera, els de Xavi Pascual es mantenen al capdamunt de la classificació amb la totalitat de triomfs, nou, i punts, 18. Davant el conjunt gallec, Serdio, amb set dianes, ha estat el màxim golejador d’un partit amb àmplia presència de jugadors del planter culer.

Una vegada arriben els gols, no s’aturen

Els gols han tardat a arribar. Però amb el primer llançament blaugrana transformat, la xarxa del Frigoríficos Morrazo no s’ha parat de moure. Especialment gràcies al corrent dels contraatacs culers. Serdio i l’extrem del filial Diocou, amb tres dianes cadascun, han liderat l’estadística golejadora de la primera meitat.
 
A l’altra porteria, la malla defensada per Kevin Möller s’ha mantingut quasi estàtica. El porter danès, escudat per una defensa rocosa, ha aturat les escasses pilotes que li han arribat; en els 30 minuts inicials ha registrat un 60% d’efectivitat. A la segona meitat, ha deixat el testimoni a Pérez de Vargas.
 
En aquest context de dianes i aturades barcelonistes, el matx s’ha decantat progressivament pel Barça. La progressió del cronòmetre s’ha equiparat amb la de l’electrònic. El pas dels minuts ha empentat els avantatges culers, que han gaudit d’una màxima de 13 dianes. Precisament, la distància amb què s’ha reprès aquest partit de meridiana superioritat culer (18-5).

Augmenten, encara més, el ritme

Amb un conjunt blaugrana sense fre, el jugador del filial David Roca ha entrat en la segona meitat. I és que el Barça havia deixat la convocatòria oberta. Així doncs, contra el conjunt gallec, l’equip de Xavi Pascual, que ha sortit al partit amb una samarreta commemorativa pels 40 anys de la Masia, ha comptat amb set jugadors de la casa (Pérez de Vargas, Aleix Gómez, Ariño, Pascual, David Roca, Pujol i Diocou).
 
El marcador final ha reflectit la incontestable superioritat barcelonista (39-18) i els de Xavi Pascual han assolit, de nou, el triomf al Palau Blaugrana. Així doncs, el Barça es manté imbatut en Lliga ASOBAL. Amb les ales d’aquesta victòria, la realitat dels blaugrana es trasllada a la Champions. El diumenge (16:50 hores) visiten la pista de l’Aalborg.

FITXA DEL PARTIT 

Barça, 39
Frigoríficos Morrazo, 18
 
Barça: Kevin Möller (-), Raul Entrerríos (3), Sorhaindo (4), Ariño (4), Serdio (7), Aleix Gómez (4) i Dolenec (6) -set inicial- Pérez de Vargas (-), Pujol (-), Pálmarsson (-), Anderson (1), Diocou (4), N'Guessan (-), Cindric (2), David Roca (1) i Alex Pascual (3)
Frigoríficos Morrazo: Gerard Forns (-), Soliño (-), Castro (2), Simes (3), David Iglesias (1), Vilanova (-) i Mihajlo Mitic (2) -set inicial- Vujovic (3), Brais González (2), Gayo (2), Quintas (-), Peiró (-) i Kuran (3)
 
Parcials: 1-0; 5-1; 7-2; 9-2; 11-2; 14;3; 18-5 // 22-7; 25-9; 29-9; 33-13; 36-15; 39-18
 
Àrbitres: Jordi Ausàs i Miquel Florenza

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut