Visita especial del Barça d’hoquei patins als nens i nenes de l’Hospital Germans Trias i Pujol

Visita especial del Barça d’hoquei patins als nens i nenes de l’Hospital Germans Trias i Pujol

Aitor Egurrola, Sergi Panadero, Pau Bargalló, Joao Rodrigues i Helder Nunes han participat en l’acció promoguda per la Fundació Barça dins la campanya ‘És Nadal tot l’any’

Les visites d’esportistes d’elit als hospitals són habituals en l’època nadalenca, però els nens i nenes ingressats durant la resta de l’any també mereixen rebre sorpreses i viure experiències positives que puguin millorar el seu benestar. Aquest és l’objectiu amb el qual cinc jugadors del Barça d’hoquei han visitat als nens i nenes de l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona.

Aitor Egurrola, Sergi Panadero, Pau Bargalló, João Rodrigues i Helder Nunes, acompanyats pel membre de la Comissió Esportiva de la secció, Esteve Pérez, han estat els protagonistes d’una acció que s’emmarca dins el programa “És Nadal tot l’any”. Tots ells han viscut un matí ple d’emocions, oferint regals, signant postals i generant companyonia i il·lusió entre els infants ingressats.

El capità Egurrola ha destacat que “estem feliços de poder fer somriure als nens i als pares en moments difícils”. “És una activitat que els permet sortir de la rutina de l’hospital, que segur que és positiu”. En el mateix sentit s’ha expressat el portuguès João Rodrigues: “Valorem la nostra salut i la de les nostres famílies i volem traslladar als nens i nenes els valors del club i donar-los molta confiança perquè estiguin segurs de que tot anirà bé”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut