Venda d'entrades per al partit al camp del Leganés

Venda d'entrades per al partit al camp del Leganés

Els socis poden adquirir les seves entrades des del dijous 7 de novembre a les 10.00 hores i fins al dilluns dia 18 a les 17.00 hores

La venda de les entrades per al partit de Lliga que enfrontarà el Leganés i el FC Barcelona, el dissabte 23 de novembre a l’estadi de Butarque (13.00 h), comença el dijous 7 de novembre a les 10.00 hores i finalitzarà el dilluns dia 18 a les 17.00 h, o fins que s’exhaureixin les 160 entrades disponibles.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu és de 50 euros, i les localitats estaran ubicades a la zona visitant.

Per la seva adquisició en queden exclosos els socis menors de 6 anys, aquells amb quotes de soci impagades i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través de la passarel·la de la web, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal (link de compra a sota d’aquest text).

Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir personalment cada soci a Madrid, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

PROGRAMA I COMPRA DEL DESPLAÇAMENT

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut