Barça – Frigoríficos Morrazo: Parèntesi al Palau per a la Lliga

Barça – Frigoríficos Morrazo: Parèntesi al Palau per a la Lliga

(21 hores, Barça TV) Els blaugranes, líders en solitari, reben al conjunt gallec després de dos partits consecutius lluny del Palau i abans de viatjar a Aalborg per un altre partit de Champions

Després de les dues grans victòries a les pistes del Flensburg-Handewitt, en la Champions, i del Logroño La Rioja, en la Lliga Asobal, el Barça torna al Palau Blaugrana aquest dimecres (21 hores, Barça TV) per disputar el duel de la jornada 9 de Lliga. El rival en aquesta ocasió serà el Frigoríficos Morrazo de Cangas, un equip situat a la part baixa de la classificació que busca punts per allunyar-se del perill.

Els blaugranes arriben amb sensacions immillorables, ja que ocupen la primera posició tant a la Lliga (ple de victòries i 16 punts) com a la Champions. Els últims triomfs, a més, han confirmat la bona línia tot i l’aturada per partits de seleccions de fa dues setmanes. Després del triomf a Logroño, Xavi Pascual va donar el cap de setmana lliure als seus jugadors, i el dilluns van tornar als entrenaments per preparar els dos partits d’aquesta setmana. I és que, després del partit contra el Frigoríficos Morrazo els blaugranes afrontaran un altre partit de Champions a Aalborg (diumenge, 16:50h).

El rival d’aquest dimecres al Palau Blaugrana ocupa la 13a posició de la classificació després de sumar una victòria, dos empats i cinc derrotes en l’arrencada de la competició. L’únic triomf es remunta a la primera jornada, quan van superar al Fraikin Granollers (36-33). Des d’aleshores no coneixen la victòria, i al Palau buscaran els punts que els permetin allunyar-se del perill de les posicions de descens. El Barça, però, vol mantenir la seva imbatibilitat (8 victòries en 8 partits) en el campionat domèstic.

El Barça va completar aquest dimarts l’últim entrenament previ al partit, i en acabar la sessió Aleix Gómez va atendre Barça TV. L’extrem és, actualment, el màxim golejador de l’equip amb 75 gols en totes les competicions, només dos més que el capità Víctor Tomàs. “Estic content, però com a extrem sense la feina de tot l’equip no seria possible marcar aquests gols”, deia el sabadellenc al respecte.

Altres declaracions d’Aleix Gómez:

“Crec que si fem el nostre joc i juguem com estem entrenant no hauríem de tenir problemes per guanyar”.

“Vam aconseguir dues victòries molt importants a Flensburg i a Logroño. El cap de setmana ens ha anat bé per descansar i desconnectar per tornar a la càrrega”.

“Al final t’acostumes a tenir dos partits per setmana. Hem d’anar pas a pas”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut