Plaza recupera efectius per lluitar contra un calendari atapeït

Plaza recupera efectius per lluitar contra un calendari atapeït

Aicardo, igual que Lozano, ja s’entrena amb el grup i el tècnic blaugrana guanya marge per fer rotacions i donar descans a una plantilla sobrecarregada de partits

En poc més de dos mesos de competició els jugadors del Barça ja acumulen una vintena de partits oficials. Això ha provocat un desgast lògic en una plantilla justa d’efectius per culpa de les lesions d’Esquerdinha, Marcenio, Aicardo i Lozano en aquest primer tram de la temporada. Per sort, Plaza ja ha recuperat a Lozano i aquesta setmana podria tornar Aicardo. Més rotacions per lluitar contra un calendari atapeït de partits.

Més de 20 partits oficials

Els internacionals del Barça, la majoria de la plantilla, ja han disputat, fins ara, més de 20 partits oficials aquesta temporada. En concret, 17 amb el Barça (7 de lliga, 1 de Supercopa, 3 de Champions, 4 d'Intercontinental i 2 Copa Catalunya), i fins a 5 més amb les seleccions.

Els jugadors del Barça més carregats de partits són els internacionals espanyols Adolfo i Juanjo, amb 22 partits disputats, seguits de Joselito i dels brasilers Ferrao, Dyego i Daniel, amb 20 partits disputats.

Aicardo ja s’entrena amb el grup

Aquest dimarts Aicardo ha començat a treballar amb el grup i, si no hi ha contratemps, podria rebre l’alta per jugar divendres contra Burela. La setmana passada Plaza ja va recuperar Lozano. Dues peces molt importants pel seu pes específic dintre l’equip, i també pel fet que Plaza guanya efectius per fer rotacions. Les 4 baixes que ha patit l’equip en aquest primer trimestre de competició ha deixat a Plaza amb els efectius justos i sense marge per donar descans als jugadors més carregats de minuts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut