S’arriba al centenar de victòries amb Edu Castro com a primer entrenador

S’arriba al centenar de victòries amb Edu Castro com a primer entrenador

Els 100 triomfs s’han produït en poc més de dues temporades, un total de 116 partits i assolint 10 de 14 títols possibles

Un total de 100 victòries. Aquesta és la xifra rodona de triomfs que ha aconseguit el Barça d’hoquei patins des de que Edu Castro exerceix de primer entrenador. És a dir, en poc més de dues temporades i un total de 116 partits. El balanç és més que positiu: 100 victòries, deu empats i sis derrotes.

L’última victòria va produir-se el passat divendres davant el Noia Freixenet (5-1), en una nova demostració de bon joc de l’equip blaugrana. “Significa molt arribar a les 100 victòries en només 116 partits”, destacava Edu Castro, subratllant la feina de la resta de cos tècnic i de jugadors. A més, el triomf va assolir-se al Palau Blaugrana, on el Barça d’Edu Castro es manté invicte.

Un balanç més que positiu

En el curs 2017/18, la primera amb el tècnic de L’Hospitalet com a màxim responsable de la banqueta blaugrana, es va assolir un balanç de 42 victòries, cinc empats i dues derrotes, que s'han de sumar a les 46 victòries, cinc empats i dues derrotes del curs passat (amb la primera OK Lliga invictes de la història).

En el present exercici, s’acumulen dotze victòries i dues derrotes. A nivell de títols, el balanç també és d’allò més satisfactori, amb deu de catorze possibles i sense cap competició que s’hagi resistit al potencial blaugrana.

Marc Gual, Jordi Roca, Edu Castro i Dani Fernández, amb el trofeu de la Lliga Catalana

Reptes abans d’acabar el 2019

El Barça es troba actualment a la part alta de l’OK Lliga perseguint el Liceo i l'Igualada. Abans d’acabar l’any té un calendari en que intentarà seguir sumant resultats positius, combinant la competició domèstica i la Lliga Europea.

El proper partit serà a Palafrugell (9/11), després es viatjarà a Alemanya per visitar l’SK Germania Herringen (16/11), es rebrà el Calafell (19/11), s’anirà a Lleida (24/11) i s’acabarà el mes de novembre rebent l’Igualada (30/11).

Ja en el mes de desembre, es tornarà a Reus per disputar el partit ajornat (3/12) i s’anirà a Vic (7/12) i a Lisboa per tancar la primera volta de la Lliga Europea contra el Benfica (14/12). També s’acabarà la primera volta de l’OK Lliga contra el Lloret i s’iniciarà la segona volta rebent el Liceo (22/12).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut