Montakit Fuenlabrada – Barça: Victòria d'ofici al Palau (87-74)

Els culers tanquen una setmana exigent de tres partits amb un triomf molt treballat

Victòria molt treballada del conjunt blaugrana per tancar una setmana molt exigent. El Barça ha guanyat al Montakit Fuenlabrada (87-74) en el que ha estat el tercer partit en cinc dies per als de Pesic, i es manté en la part alta de la Lliga Endesa.

Igualtat des de l'inici

El primer període ha destacat per la màxima igualtat entre tots dos conjunts, sense cap equip sent capaç de desequilibrar la balança. Amb l'exblaugrana Marc García molt actiu pels visitants, Mirotic també ha estat el més destacat dels culers en l'inici d'un primer quart que ha acabat amb un igualat 23-24. El segon quart però, més del mateix: igualtat absoluta sobre la pista. Sense encert en els tirs lliures, dos triples seguits d'Abrines i Kuric han donat aire al Barça, però el Fuenlabrada ha reaccionat ràpidament en un quart que acabaria amb un parcial de 18-18 i els madrilenys manant per la mínima al marcador al descans (41-42).

Ja al tercer temps, el Barça ha millorat l'encert en atac liderat per Delaney, que ha estat el més endollat del quart. Els culers han estat superiors i han aconseguit la màxima avantatge del partit fins al moment amb un parcial total de 25-18 per acabar marxant al darrer període amb un +6 al marcador (66-60).

El Barça decideix al darrer quart

Els barcelonistes han arribat amb un lleuger avantatge al quart període i no s'han deixat sorprendre pel Fuenlabrada. Tot i així, un triple de Gillet ha situat el conjunt visitant a només tres punts (75-72), però ràpidament els de Pesic han reaccionat amb dues cistelles de Higgins i Mirotic. Finalment, els culers han guanyat amb el màxim avantatge del partit (87-74) i el Barça tanca amb un bon triomf una setmana trepidant.