Ple al quinze

El Barça suma la cinquena victòria consecutiva, segueix sense perdre cap set i ja és líder de la Superlliga 2

Al Barça Voleibol no se li pot posar ni un “però”. El conjunt sota les ordres de Fredy Mosquera ha sumat aquest cap de setmana la seva cinquena victòria en cinc jornades. A més, els blaugrana van tornar a imposar-se per la via ràpida -en aquesta ocasió al Cisneros Alter- i segueixen sense haver cedit ni un sol set.

El conjunt català no va tenir problemes per desfer-se d’un Alter que no va posar en complicacions el Barça en cap moment. Els visitants es van imposar amb contundència en els dos primers sets (8-25 i 10-25), mentre que en l’últim set els de Tenerife van reaccionar una mica, però van acabar caient per 19-25.

Líders

La victòria tan contundent situa el Barça com a líder de la Superlliga 2 amb quinze punts de quinze possibles. Qui també resisteix fins ara és el Sant Pere i Sant Pau, que segueix igual de perfecte que els blaugrana.

La pròxima jornada, els de Mosquera rebran el Xàtiva, novè, amb quatre punts.

Sense opcions a Alcobendas

Pel que fa a l’equip femení, les blaugrana van caure a la pista del Feel Volley Alcobendas per un clar 25-11, 25-10 i 25-11. La derrota fa que les blaugranes entrin en posicions de descens, ja que són onzenes, amb un punt, només per davant del Sant Cugat, que encara no ha puntuat.

Precisament, la pròxima jornada Barça i Sant Cugat es veuran les cares en un partit que es disputarà al pavelló de La Marina (dissabte, 9 de novembre, a les 17 h).