Barça B – Andorra (prèvia): A consolidar la plaça de play-off

Barça B – Andorra (prèvia): A consolidar la plaça de play-off

18.00 h, Barça TV / Esport3: El filial blaugrana, quart classificat, busca aquesta tarda una victòria contra un rival directe per refermar-se entre els quatre primers de la Lliga

Partit ple d’al·licients el que es viurà aquesta tarda a l’Estadi Johan Cruyff (18.00 hores). El Barça B, quart classificat, rep l’Andorra, tercer, amb l’objectiu de buscar una victòria que el consolidi a les places de play-off. Però més enllà dels 90 minuts, el partit amaga molts retrobaments. L’Andorra, que fa nou jornades que no perd, arriba amb un marcat segell blaugrana que li dona tenir a la banqueta dos exjugadors com Gabri Garcia i Albert Jorquera. I arriba també amb quatre jugadors formats a la Masia: el porter Bañuz, Adrià Vilanova, Martí Riverola i Javi Martos. El partit, que es podrà seguir per televisió a Barça TV i Esport3, s’espera que sigui de toc i quedi lluny de la força física i la duresa que caracteritza la Segona Divisió B.

El duel permetrà veure també l’equip més golejador de la categoria, el Barça B, amb 15 gols, contra la millor defensa. L’Andorra només ha encaixat sis gols en els 10 partits disputats. I permetrà veure, també, un repte curiós: el Barça B, que anota el 46,6% dels seus gols a la primera part, vol ser el primer equip a marcar un gol a l’Andorra en els primers 45 minuts. I és que els sis gols encaixats per l’equip de Gabri sempre han estat a les segones parts.

Garcia Pimienta, tècnic del Barça B, no podrà comptar ni amb els lesionats Carevic i Van Beijnen, ni amb Carles Pérez, amb el primer equip. L’entrenador blaugrana ha convocat 19 jugadors per al partit d’aquesta tarda: Iñaki Peña, Sergi Puig, Morer, O. Mingueza, J. Cuenca, Guillem, Riqui Puig, Álex Collado, Monchu, Abel Ruiz, Saverio, Hiroki, Sarsanedas, R. Araujo, Jandro, Marqués, Akieme, Chumi i Reis. El Barça B va guanyar per 2-1 l’Andorra la temporada 1997/98, amb gols de Mario Rosas i Pepín, en el darrer precedent a camp blaugrana entre els dos equips a la Segona Divisió B. Aleshores jugaven al Barça B Xavi i Puyol.

“És un partit, com tots els de la categoria, molt complicat. L’Andorra és un equip entrenat per un exjugador i exentrenador de la casa, com és Gabri, que juga molt bé. Vol sempre la pilota, té molt nivell i està un punt per sobre de nosaltres. Serà un rival que ens obligarà a jugar molt bé”, ha explicat Garcia Pimienta. El Barça B està, però, en ratxa. Ha sumat 13 dels darrers 18 punts possibles i a casa es mostra molt fort després de sumar tres victòries contra l’Atlètic Llevant (2-0), l'Orihuela (3-0) i el Sabadell (1-0), i dos empats davant del Nàstic (2-2) i el Prat (2-2).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut