Barça Femení – Llevant (prèvia): Fortí a prova

Barça Femení – Llevant (prèvia): Fortí a prova

12.00 h, Barça TV i 'streaming' fcbarcelona.cat: Un rival potent posa a prova el bon moment i el liderat barcelonista

Arriba un dels partits més vistosos de la temporada a l’Estadi Johan Cruyff. El Llevant, un dels equips amb aspiracions més altes de la Primera Iberdrola, visita un Estadi Johan Cruyff que fins ara és un fortí per a les locals, que començaven la vuitena jornada del campionat com a líders. El bon moment del Barça es plasma en les cinc victòries seguides que acumula des de l’última aturada per seleccions i ara busca la sisena abans d’una nova interrupció.

Reconeixement a Gemma Gili

Serà un partit amb molts al·licients, especialment per la quantitat d’exbarcelonistes ara a les files granotes. Una d’elles, Gemma Gili, serà reconeguda just abans de l’inici del matx. Des de la temporada passada, el Club homenatja les exjugadores amb una àmplia trajectòria i èxit al Barça, en la seva primera visita a la que va ser la seva casa.

Amb tot, un dia gran al nou fortí culer, que a la tarda tindrà una altra cita amb el bon futbol amb el Barça B – Andorra.

Les valoracions de Lluís Cortés

“Serà un partit similar als de l’última campanya, amb 0-0 aquí a casa o 0-1 al seu camp. Sempre el Llevant ens ha posat les coses difícils, però, tot i així, intentarem fer el millor partit possible”.

“És una setmana entretinguda, amb dos partits entretinguts. No obstant, el que passi aquest cap de setmana no serà determinant, pot ser una passeta més, però queda molta Lliga”.

Les valoracions de Sandra Paños

“M’imagino un partit bastant igualat i competit. Sabem que elles tenen una manera de jugar, de tenir la pilota, d’associar-se. Han fet grans fitxatges i esperem un duel renyit”.

“Estem en bona dinàmica i amb moltes ganes de partit. Volem seguir fent un bon paper a casa i que sigui un fortí”.

“Com en el cas de Gemma (Gili), tornen jugadores que els tenim molta estima, que són amigues perquè han format part d’això durant molt de temps, però en el camp cadascuna lluitarà pels seus objectius”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut