Local

Lozano rep l’alta i viatja a Còrdova

El Barça recupera el capità per a la visita històrica a Vista Alegre

Primera visita del Barça a la pista del Còrdova l’any del debut del conjunt andalús a Primera Divisió. És una ocasió especial, com ho demostra el fet que les entrades per al partit es van esgotar en menys d’una hora i que Vista Alegre, amb capacitat per a 3.500 espectadors, estarà ple a vessar. Serà el cinquè partit com a local del Còrdova, que arriba amb moral després de remuntar i guanyar per 3-2 l'O Parrulo en l’últim partit. Fins ara, bon balanç a Vista Alegre del conjunt que entrena Miguel Ángel Martínez, Maca: dues victòries (Xota i O Parrulo); i dues derrotes (Inter i ElPozo).

Lozano debutarà a la Lliga

Sergio Lozano és la gran novetat a la convocatòria del Barça. El capità ha rebut l’alta sis setmanes després de lesionar-se a la cuixa dreta i tindrà l’oportunitat de debutar a la Lliga a Còrdova. També ha entrat a la llista el porter del filial Àlex Lluch en el lloc de Dídac Plana, que acaba de ser pare. Segueixen de baixa per lesió Marcenio, Esquerdinha i Aicardo.

“Em trobo físicament molt bé i amb moltes ganes d’ajudar l’equip; m’hauria agradat tornar abans però no serveix de res mirar cap al passat i ja només em fixo en el futur i en els reptes que afrontem a partir d’ara”, diu Lozano. “El Còrdova és un exemple per a tots els equips que pugen, tenen sempre el pavelló ple i han demostrat a la pista que es volen quedar a la categoria, tenen una actitud exemplar i segur que ens ho posaran molt complicat”, adverteix el capità.

Plaza, cautelós

“El Còrdova és un equip molt competitiu, amb molts jugadors de casa i molt implicats en el projecte i no tenen res a perdre contra nosaltres i això els fa molt perillosos”, diu el míster del Barça sobre el rival d’aquest dissabte. “El pavelló estarà ple i hi haurà un gran ambient. Còrdova és un lloc amb molta tradició de Futsal i és molt important per a la ciutat tenir un equip a Primera”, adverteix Plaza. El tècnic també celebra el retorn de Lozano i es marca un objectiu abans de l'Elite Round: “Seria molt important per nosaltres guanyar els tres partits de Lliga que venen abans de la Champions”.

Més notícies aquí