Òscar Grau, millor CEO de l’any

Òscar Grau, millor CEO de l’any

El CEO del FC Barcelona ha rebut aquest dimecres el premi entregat per 'El Economista' per la seva tasca al club blaugrana

El CEO del FC Barcelona, Òscar Grau, ha rebut aquest dimecres el Premi El Economista al ‘Millor CEO de l'any’ per la seva tasca al club blaugrana després de ser elegit, al juny, com el Millor Gestor Esportiu per l'Associació Catalana de Gestors Esportius.

L’acte ha tingut lloc aquest dimecres 30 d’octubre a les instal·lacions de Foment del Treball a Barcelona, on s’han lliurat els I Premis a l'Excel·lència Empresarial de El Economista. Una cita que ha reunit els professionals i directius de les empreses que han merescut tal guardó i que pertanyen a sectors diversos.

"El premi és un reconeixement al treball col·lectiu" 

Òscar Grau, en una entrevista per El Economista, ha destacat: “És un gran orgull i un reconeixement que me’l prenc com el resultat d’un treball col·lectiu de la Junta Directiva i de tots els executius i empleats. Aquesta junta confia en un equip de professionals que jo lidero per gestionar el Club, i estem realitzant un gran treball en diferents àmbits i que ens permet ser un club de referència mundial”. A més, recalca: “Som el club esportiu del món que més ha ingressat en el passat exercici (990 M) i el que té el pressupost més alt, i la previsió és superar els mil milions el proper any, un abans del previst. Tot i així, el nostre objectiu no és guanyar diners sinó que volem continuar amb aquesta gran època d’èxits i guanyar el màxim de títols possibles perquè els nostres socis i aficionats estiguin feliços, i també per poder ajudar els nens i nenes vulnerables a través de la nostra Fundació”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut