Local

Programa de voluntariat jove per col·laborar amb la metodologia FutbolNet de la Fundació Barça

Tots els socis entre 18 i 30 anys poden participar en les activitats per promoure la inclusió social d’infants i joves a través de l’esport

Per tercer any, l’Àrea Social del Club i la Fundació Barça col·laboren en el programa de voluntariat Units fem força!, que facilita la presència de socis voluntaris entre 18 i 30 anys en projectes de la Fundació.

Gràcies a aquesta col·laboració, la Fundació Barça facilita que els socis del Club puguin tenir un rol actiu en els seus programes d’inclusió social que utilitzen la metodologia FutbolNet, i els convida a sumar-se com a voluntaris de les seves activitats.

FutbolNet és una metodologia que empra l’esport com a eina educativa per fomentar la igualtat d’oportunitat d'infants i joves en situació de desavantatge social.

Per ser part activa d’aquests programes, es necessiten socis que, motivats per l’altruisme i la voluntat de transformació, vulguin destinar una part del seu temps a crear una situació més igualitària i inclusiva per als nens i nenes.

Les places són limitades i per participar com a voluntari, cal dirigir-se al següent enllaç:

La funció dels voluntaris és la d’assistir a les sessions en què s’implementa la metodologia a les escoles de Catalunya, amb les tasques de donar suport a l’equip educatiu de FutbolNet en la preparació i la monitorització de l’activitat del dia, i la de fomentar el diàleg i el raonament dels joves.

Requisits per ser voluntari de FutbolNet

  • Cal ser soci del FC Barcelona.
  • Tenir entre 18 i 30 anys.
  • Preferiblement amb formació en l’àmbit esportiu o en el terreny social.
  • Ser dinàmic, compromès i empàtic amb l’adolescència
  • Assumir un compromís d’implicació de dues hores, un dia a la setmana.
Més notícies aquí