Programa de voluntariat jove per col·laborar amb la metodologia FutbolNet de la Fundació Barça

Programa de voluntariat jove per col·laborar amb la metodologia FutbolNet de la Fundació Barça

Tots els socis entre 18 i 30 anys poden participar en les activitats per promoure la inclusió social d’infants i joves a través de l’esport

Per tercer any, l’Àrea Social del Club i la Fundació Barça col·laboren en el programa de voluntariat Units fem força!, que facilita la presència de socis voluntaris entre 18 i 30 anys en projectes de la Fundació.

Gràcies a aquesta col·laboració, la Fundació Barça facilita que els socis del Club puguin tenir un rol actiu en els seus programes d’inclusió social que utilitzen la metodologia FutbolNet, i els convida a sumar-se com a voluntaris de les seves activitats.

FutbolNet és una metodologia que empra l’esport com a eina educativa per fomentar la igualtat d’oportunitat d'infants i joves en situació de desavantatge social.

Per ser part activa d’aquests programes, es necessiten socis que, motivats per l’altruisme i la voluntat de transformació, vulguin destinar una part del seu temps a crear una situació més igualitària i inclusiva per als nens i nenes.

Les places són limitades i per participar com a voluntari, cal dirigir-se al següent enllaç:

La funció dels voluntaris és la d’assistir a les sessions en què s’implementa la metodologia a les escoles de Catalunya, amb les tasques de donar suport a l’equip educatiu de FutbolNet en la preparació i la monitorització de l’activitat del dia, i la de fomentar el diàleg i el raonament dels joves.

Requisits per ser voluntari de FutbolNet

  • Cal ser soci del FC Barcelona.
  • Tenir entre 18 i 30 anys.
  • Preferiblement amb formació en l’àmbit esportiu o en el terreny social.
  • Ser dinàmic, compromès i empàtic amb l’adolescència
  • Assumir un compromís d’implicació de dues hores, un dia a la setmana.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut