Local

FC Minsk – FC Barcelona Femení (prèvia): L’hora de la veritat

14.00h CET: L’equip busca certificar la cinquena classificació consecutiva per als quarts de final de la Lliga de Campions en una setmana important

Estem davant d’un dels moments importants en la temporada del Barça Femení. En quatre dies, visita el FC Minsk per certificar la classificació per als quarts de la Lliga de Campions i, diumenge, rep el Llevant en un duel estel·lar a la Primera Iberdrola. No val a badar per completar el bonic repte de vèncer els cinc partits del mes d’octubre i, a més, fer-ho sense encaixar ni un sol gol.

El primer de tot serà intentar fer bo el 5-0 de l’anada de vuitens de la màxima competició continental. En el cas de tenir èxit a Bielorússia, el Barça accediria per cinquena vegada consecutiva als quarts de final d’una Lliga de Campions, que s’interromprà fins al març.

L’equip viatjava dimarts a Minsk disposat a afrontar el matx amb la màxima seriositat. Plenament conscient de la perillositat del rival en el seu camp i de la complicació que pot suposar el clima (es preveuen uns dos graus).

Les valoracions de María León abans de l’entrenament oficial a Minsk:

Més notícies aquí