A per la cinquena victòria a Europa

A per la cinquena victòria a Europa

Els de Pesic reben un València Basket que busca el primer triomf a Europa (21h, DAZN)

El Barça rep aquest dimecres, a les 21h i en directe per DAZN, el València Basket en la que serà la cinquena jornada de l’Eurolliga. L’equip blaugrana, que ocupa la primera posició de la competició juntament amb el CSKA amb 4 triomfs i cap derrota, disputarà el primer dels tres partits que ha de jugar aquesta setmana.

El rival

Tot i que encara no coneix el triomf a l’Eurolliga l’equip de Jaume Ponsarnau compta amb un equip de gran nivell. El seu màxim anotador és el pivot Bojan Dubljevic, amb 13,3 punts, seguit de l’exterior Jordan Lloyd (10,3) i l’aler pivot Brock Motum (9 punts). Tampoc cal oblidar homes experimentats com San Emeterio, Colom, Doornekamp, Labeyrie, Ndour, Sastre, Van Rossom, Vives o Tobey que poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Amb els dubtes fins a última de Claver, Ribas i Delaney, el Barça afronta la cinquena jornada de la competició amb el desig de poder sumar la cinquena victòria de la temporada. Ho farà davant de la seva afició en el que serà el tercer partit contra el València en el que va de temporada després dels triomfs a la Supercopa i a la Lliga Endesa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut