Es retroben amb el FC Minsk Stadium

Es retroben amb el FC Minsk Stadium

Abans de la tornada dels vuitens de final de Lliga de Campions, el Barça Femení s’ha entrenat en un camp que coneix des del 2016

El Barça Femení s’ha desplaçat aquest dimarts a Minsk, on dimecres a la tarda afrontarà la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Cap a les 10 del matí l’equip sortia de Barcelona i tres hores i mitja més tard (a les 15.30h) hora local aterrava a la capital de Bielorússia, on l’esperava una temperatura de cinc graus.

El cos tècnic blaugrana s’ha emportat 18 futbolistes: Paños, María León, Melanie, Mariona, Hamraoui, Alexia, Patri, Pamela Tajonar, Aitana, Leila, Graham, Andrea Pereira, Candela, Oshoala, Falcón, Carla, Pina i Gemma Font. Van der Gragt, Losada i Martens, per lesió, Jenni Hermoso i Marta Torrejón, per decisió tècnica, i Laia Codina, a última hora per temes burocràtics, no hi seran.

A les 19 h (hora local), l’equip completava l’entrenament oficial al FC Minsk Stadium, un camp de gespa artificial que coneixia bé de l’eliminatòria de la temporada 2016/17. En aquesta ocasió, el Barça partirà amb l’avantatge del 5-0 de l’anada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut