Local

Kevin Durant: “M’agradaria jugar el meu últim any al Barça”

El dos vegades campió de l’NBA amb els Golden State, i ara jugador dels Brooklyn Nets, assegura sentir-se atret pel Club blaugrana en una entrevista a Bleacher Report

Kevin Durant al Barça? Res és impossible. El crac de l’NBA, de 31 anys, ha afirmat en una entrevista a Bleacher Report que li “agradaria  jugar al Barça” durant l’últim any com a professional. “M’agradaria jugar a l’altra banda de l’Atlàntic el meu últim any. Al FC Barcelona. És la segona millor Lliga del món i els partits semblen molt divertits. També els partits de l’Eurolliga semblen molt atractius”, reconeix l’ara jugador dels Brooklyn Nets, guanyador de dos anells de l’NBA amb els Golden State.

I afegeix: “Ho dic des del sofà de casa meva, veient la televisió i somiant. No sé si realment passarà o no però seria molt maco poder-ho experimentar”.

Kevin Durant, triat en segona posició del draft l’any 2007 pels Seattle Supersonics, ha jugat també als Oklahoma City (2008-16), als Golden State (2016-19) i ara forma part dels Brooklyn Nets. Va formar part de la selecció nord-americana que va guanyar l’or olímpic en els Jocs del 2012 i 2016 i també va guanyar el Campionat del Món del 2010, en què va ser l’MVP de la competició.

 

Més notícies aquí