“La victòria sempre motiva, jugar bé ens hi acostarà”

“La victòria sempre motiva, jugar bé ens hi acostarà”

L’entrenador Lluís Cortés i Patri Guijarro han comparegut amb ambició, però sense refiar-se’n, abans de la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions a Minsk

El Barça Femení viatja aquest dimarts al matí a Minsk per a la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Amb un 5-0 de renda de l’anada, l’equip ha realitzat l’últim entrenament a Barcelona. Abans, l’entrenador Lluís Cortés i Patri Guijarro, una de les capitanes, han comparegut en la roda de premsa oficial.

Les valoracions de Lluís Cortés

“Ens trobem amb un resultat favorable, però hem d’anar a Minsk a intentar guanyar el partit. Som un club que ens agrada guanyar i jugar bé. Ens pot venir bé per donar descans a certes jugadores, però que ningú es pensi que hi anirem a perdre el temps. Crec que és un dia per seguir demostrant que estem en un bon moment. En aquests partits es veurà si l’equip està preparat per competir en qualsevol estat anímic”

“És un bon dia perquè jugadores joves apareguin amb més minuts en Champions, amb un avantatge de cinc gols és l’escenari ideal”.

“És un camp de gespa artificial d’última generació i preparat per a les inclemències del temps. Elles estaran més acostumades al clima, però no ens hauria de condicionar”.

"Un dels objectius que ha de tenir l’equip és mantenir la porteria a zero. M’agradaria acabar tot el mes d’octubre sense haver encaixat”

Les valoracions  de Patri Guijarro

“Sabíem que, independent del resultat, allà serà un partit difícil. És un viatge llarg però tenim temps per a recuperar i pensar en el partit. Tenim un coixí de 5-0, però totes volem guanyar”.

“La victòria sempre motiva, jugar bé ens hi acostarà”.

“Si arribem a quarts per cinquè any consecutiu serà un mèrit que hem de valorar. Sempre diem que la Champions és una il·lusió, però si fem un bon paper ens farà millorar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut