Nikola Mirotic, MVP del mes d'octubre

Nikola Mirotic, MVP del mes d'octubre

Per primera vegada en la història, dos blaugranes reben el premi al millor jugador del mes de manera consecutiva

Nikola Mirotic ha rebut el premi al millor jugador del mes d'octubre després de fer una mitjana de 30,0 de valoració. En aquest mes, l'equip ha aconseguit dues victòries i dues derrotes, però les actuacions de l'aler-pivot l'han atorgat l'MVP de l'ACB. En la jornada tres, la primera disputada a l'octubre, el Barça va perdre a la pista del MoraBanc Andorra (86-84) i Mirotic va sumar 17 punts, sis rebots i tres taps en els 31 minuts que va jugar per aconseguir un 17 de valoració. En la quarta jornada, els blaugranes van sumar la victòria després de vèncer el València Basket (97-94). El montenegrí va realitzar un autèntic partidàs amb 33 punts (6/9 en tirs de dos, 4/9 en triples i 9/11 des del tir lliure), cinc rebots, sis assistències per sumar un 43 de valoració i ser escollit el millor jugador de la jornada.

El seu primer doble-doble del mes va arribar a la cinquena jornada amb 20 punts i 10 rebots per tancar el partit amb una valoració de 25 i sumant un nou triomf al Palau Blaugrana contra l'Herbalife Gran Canaria (89-75). Tot i no poder tancar el mes amb una altra victòria, Mirotic va tornar a ser el jugador més destacat del partit a la pista del Casademont Zaragoza (89-83): 21 punts, 7 rebots i 3 assistències amb una valoració final de 31. D'aquesta manera, Mirotic tanca el mes d'octubre amb una mitjana de 22,7 punts, 7 rebots, 2,5 assistències i els 30 punts de valoració.

Agafa el relleu de Brandon Davies

Aquest gran inici del Barça a la Lliga Endesa s'ha vist reflectit amb les distincions individuals que han rebut els seus jugadors. Brandon Davies, una altra de les incorporacions d'aquest mercat estival, ja va rebre l'MVP del mes de setembre. És, per tant, la primera vegada en la història del Barça que dos dels seus jugadors reben el premi al millor jugador del mes de manera consecutiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut