Local

Litmanen, espectador de luxe al Palau

El finlandès, que va jugar al primer equip de futbol entre el 1999 i el 2001, ha presenciat el triomf del Barça d'hoquei patins contra el Voltregà

Presència de luxe a les graderies del Palau Blaugrana. I és que el finlandès Jari Litmanen ha estat un dels espectadors del partit de l'OK Lliga entre el Barça d'hoquei patins i el Voltregà, en què els blaugrana han hagut de treballar de valent per endur-se el triomf (3-2). Visita especial d'un exjugador del Barça (1999-2001), campió d'Europa amb l'Ajax, que aquests dies està passant uns dies a Barcelona en família.

Un dels plans, doncs, ha estat deixar-se veure pel Palau Blaugrana, on l'exfutbolista i els seus dos fills, que no havien visitat mai Barcelona, han estat rebuts pel directiu responsable de la secció d'hoquei patins, Josep Ramon Vidal-Abarca.

Litmanen, que guarda bons records de la seva etapa al Barça, ha explicat el perquè de la seva visita. De fet, quan era jugador del Barça ja havia gaudit d’algun partit d'handbol o de bàsquet al Palau, però l'hoquei patins es relaciona més amb la seva infància perquè, quan era petit, va jugar a hoquei gel fins als 14 anys.

Seguidor de l'actualitat blaugrana, no serà l'únic partit que aquest dies presenciï el finlandès, ja que el proper dimarts té previst ser al Barça - Valladolid del Camp Nou.

Més notícies aquí