Dos punts més per seguir escalant

El Barça Rugby aconsegueix un empat molt treballat davant l’Ordizia i se situa en quarta posició, empatant en el tercer lloc amb l’Alcobendas

El Barça ha tornat a tenir l’èpica a les mans, però en l’última acció del partit, un error de mans dels blaugrana ha estat decisiu perquè catalans i bascos empatessin a 25.

El duel entre el Barça i l’Ordizia ha estat elèctric, amb moments de domini per a tots dos equips. En el primer temps ha estat el conjunt de Sergi Guerrero el qui ha portat la batuta del joc, especialment quan els visitants s’han quedat amb dos homes menys sobre el terreny de joc. Això ho ha aprofitat el Barça per capgirar l’assaig inicial de l’Ordizia (0-7) i situar-se per davant en el marcador amb dues marques (10-7) superada la mitja hora de joc.

Abans del descans, tots dos equips transformarien un cop de càstig que ha deixat el 13-10 a la mitja part.

Reacció blaugrana per sumar dos punts

Al segon temps les tornes han canviat i ha estat el Barça l’equip que s’ha vist amb dos homes menys sobre el camp. Ha estat llavors quan el conjunt basc s’ha enfilat fins als 25 punts amb un assaig i dos cops de càstig.

Els locals, però, han estat capaços de revifar un partit que semblava sentenciat. Dues marques en l’últim quart d’hora de joc -només una transformada- han situat el partit a la línia de sortida: 25-25.

Amb cinc minuts per disputar-se, el Barça ha recuperat un oval a escassos metres de la línia de vint-i-dos visitant, però quan semblava que els jugadors sota les ordres de Sergi Guerrero havien generat una superioritat, l’oval ha anat a terra cometent un avant que ha posat el punt final al partit.

Quarts i pujant

Amb aquest empat el Barça Rugby suma dos punts que el situen en quarta posició amb 19 punts en sis jornades. Els blaugrana empaten amb l’Alcobendas, que és tercer, i que ha caigut avui a casa davant el VRAC (líder conjuntament amb El Salvador, tots dos amb 24 punts).