Segueixen perfectes

El conjunt de Fredy Mosquera manté la imbatibilitat, després de superar per la via ràpida un lluitador Grupo Egido Pinto

El Barça Voleibol segueix una setmana més sense conèixer la derrota. El conjunt català s'ha imposat al Grupo Egido Pinto per 3-0 en el partit corresponent a la quarta jornada de la Superlliga 2.

Els blaugrana han hagut de donar el millor de si per superar un Pinto que no ha abaixat els braços en cap dels tres sets. En el primer, el Barça s'ha imposat per un ajustat 25-22. En la segona mànega, els locals han encarrilat el partit amb un 25-21, resultat idèntic al del tercer set que ha donat la victòria al Barça.

Perfectes després de quatre jornades

Amb aquesta victòria per 3-0, els del Parc Esportiu Llobregat es mantenen empatats en primera posició amb el Tarragona (que també s'ha imposat per 3-0 en el seu compromís davant el VP Madrid).

Després de quatre partits, els homes de Fredy Mosquera no només no coneixen la derrota, sinó que encara no han cedit ni un sol set, aconseguint un 12 de 12 fins ara.