Barça - CP Voltregà: Triomf treballat amb doble remuntada (3-2)

Els gols de Joao Rodrigues, Sergi Panadero i Pablo Álvarez donen als blaugranes el quart triomf a l'OK Lliga

Nova victòria del Barça en l'OK Lliga després de vèncer el Voltregà per 3-2. Els d'Edu Castro han anat per darrere en el marcador dues vegades, però l'esperit de superació dels blaugranes els ha permès aconseguir els tres punts. Joao Rodrigues ha igualat el gol inicial de Mia Ordeig, Aleix Molas ha tornat a col·locar els osonencs al capdavant, però Sergi Panadero ha situat el 2-2 abans del descans. A deu minuts per al final, Pablo Álvarez ha anotat el definitiu 3-2 en un duel molt equilibrat.

El Barça ha hagut d'igualar el marcador dues vegades durant la primera part. El Voltregà, que sempre és un rival complicat, ha aconseguit obrir la llauna al cap de cinc minuts gràcies a Mia Ordeig. L'exblaugrana ha sorprès Sergi Fernández pel primer pal i ha situat el 0-1. La connexió portuguesa ha tornat a ser vital, en aquesta ocasió, per col·locar l'empat a un al marcador. Assistència d'Helder NunesJoao Rodrigues, des de l'esquerra, ha perforat la porteria de Blai Roca amb un xut creuat i de primeres.

Efectivitat a contracorrent

Novament, el Voltregà ha tornat a situar-se amb avantatge en el marcador. El jove Aleix Molas ha definit a la perfecció l'un contra un davant el porter blaugrana picant-li la bola per sobre. La reacció del Barça ha estat immediata. Pablo Álvarez ho ha intentat amb un xut a la mitja volta, però s'ha estavellat al travesser. Sergi Panadero no ha perdonat i ha enviat la bola a l'escaire, després d'aixecar-la i picar-la per sobre del porter visitant.

'Xenxo' i Pablo Álvarez, vitals en el segon temps

Un penal assenyalat sobre Petxi ha pogut situar el Voltregà al capdavant del marcador altra vegada. Xenxo, però, ho ha evitat amb un gran doble intervenció. Quan tot semblava estar sentenciat a repartir els punts entre tots dos equips, ha aparegut el Pablo Álvarez per sentenciar el partit. D'aquesta manera, els blaugranes han aconseguit la quarta victòria a l'OK Lliga i sumen 12 punts amb un partit menys pel duel ajornat contra el Reus a causa de les fortes pluges

Barça, 3
Voltregà, 2

Barça: Sergio Fernández, Matias Pascual, Pablo Álvarez, Pau Bargalló, Helder Nunes -cinc inicial- Sergi Panadero, Ignacio Alabart, Joao Rodrigues.

CP Voltregà: Blai Roca, Èric Vargas, Mia Ordeig, Petxi Armengol, Aleix Molas -cinc inicial- Arnau Canal, Gerard Rovira.

Gols: 0-1, Mia Ordeig (min 5); 1-1, Joao Rodrigues (min 11); 1-2, Aleix Molas (min 21); 2-2, Sergi Panadero (min 23); 3-2, Pablo Álvarez (min 40).

Àrbitres: David Godia i Dani Picó.