Barça B – Sabadell (prèvia): Un partit espectacular al Johan Cruyff

Barça B – Sabadell (prèvia): Un partit espectacular al Johan Cruyff

18.00 h, Barça TV / Esport3: El filial blaugrana, sisè classificat, busca aquesta tarda una victòria que el consolidi a les primeres posicions de la classificació

L’Estadi Johan Cruyff viurà aquesta tarda un dels grans partits de la temporada (18.00 hores). Un duel espectacular entre un Barça B, sisè classificat, al qual només el separen tres punts d’un Sabadell que, després d’un inici de temporada molt bo, ocupa la tercera posició a la classificació en zona de play-off. El partit, per tant, promet molts al·licients. D’entrada, s’enfronten un equip jove i amb molta il·lusió, com és el Barça B, amb una mitjana d’edat de 20 anys, contra un rival molt experimentat i que té les idees molt clares que la passada jornada, sense anar més lluny, va ser l’equip de tota la Segona Divisió B que va presentar un onze titular amb una mitjana d’edat més alta: 29,9 anys. El partit es podrà seguir per televisió a Barça TV i Esport3.

El duel permetrà veure també un dels equips més sòlids a casa, el Barça B, contra un dels millors visitants, el Sabadell. El Barça B suma dues victòries i dos empats en un Estadi Johan Cruyff en què mai ha anat per darrere en el marcador. El Sabadell, per la seva part, arriba al nou estadi blaugrana després de guanyar tres partits fora de la Nova Creu Alta —At. Llevant (1-2), Hèrcules (0-2) i Llagostera (0-1)— i empatar a un –Orihuela (1-1).

Garcia Pimienta, tècnic del Barça B, recupera el sancionat R. Araujo, però no podrà comptar ni amb el porter Carevic, lesionat, ni amb Carles Pérez, amb el primer equip. L’entrenador blaugrana ha convocat 18 jugadors per al partit d’aquesta tarda: Iñaki Peña, Sergi Puig, Morer, O. Mingueza, J. Cuenca, Guillem, Riqui Puig, Álex Collado, Monchu, Abel Ruiz, Saverio, Hiroki, Sarsanedas, R. Araujo, Jandro, Marqués, Akieme i Reis. El Barça B va guanyar per 5-1 al Sabadell la temporada passada al Miniestadi, amb hat-trick de Carles Pérez i dos gols més de Collado i Vilarrasa, en el darrer precedent entre els dos equips.

“És un partit molt complicat. El Sabadell és un bon equip, amb jugadors experimentats que han militat en categories superiors i saben molt bé tot el que han de fer, que porta una molt bona ratxa”, ha explicat Garcia Pimienta conscient que el Barça B ha de sumar avui els tres punts si vol consolidar-se a les primeres places de la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut