Madrid CFF – FC Barcelona (prèvia): Nou assalt a domicili

Madrid CFF – FC Barcelona (prèvia): Nou assalt a domicili

16 hores, Barça TV: El Barça defensa la bona dinàmica i el liderat de la Primera Iberdrola el camp d’un rival a l’alça

La nova tongada de tres partits en vuit dies porta el Barça Femení aquest dissabte al camp del Madrid CFF. Amb cinc victòries i un empat, les blaugranes es presenten líders i reforçades per les bones sensacions transmeses fins ara. Això sí, sense confiances: cap dels tres partits a domicili –Vallecas, Sevilla i Huelva– han estat gens senzills. Aquesta vegada li espera un rival que ha fet un inici més que notable i es troba a la part alta de la Primera Iberdrola.

L’equip es desplaçava a Madrid divendres a la tarda amb la novetat d’Andrea Falcón, amb l’alta mèdica. Les altres 17 convocades són Paños, María León, Melanie, J. Hermoso, Marta, Mariona, Hamraoui, Alexia, Patri, P. Tajonar, Aitana, Leila, Graham, A. Pereira, Candela, Oshoala i Laia Codina. Les baixes per lesió són Van der Gragt, Losada i Martens, mentre que, per decisió tècnica, no hi seran Carla, Pina i Gemma.

Les valoracions de Lluís Cortés

“El Madrid CFF ha començat molt bé. Potser a l’estiu no se’l tenia molt en compte, però ha sorprès a tothom. Estan fent una bona campanya, malgrat haver perdut els últims dos partits”.

“La seva proposta és atractiva i hem de tenir en compte que ens jugaran a alguna cosa que potser no ens hi hem trobat fins ara”.

“Tenir l’eliminatòria de Champions encarada, que no tancada, pot ajudar a que les jugadores tinguin tota l’atenció i els esforços en aquest partit, que no serà fàcil”.

Les valoracions d’Alexia Putellas

“Tots els partits fora de casa de la nostra Lliga costen molt. Esperem un partit incòmode, segur que el Madrid CFF competirà molt bé”.

“Des del principi sabíem que la plantilla és molt àmplia i molt bona, mous peces i el rendiment no varia, és una gran sort”.

“El Club ja ha dit que l’aposta és ferma, és clar que amb les condicions que tenim aquí tot el que es demana al conveni es compleix però és una qüestió de futur, de dignificar una professió”.

“Confiem que tot s’arregli abans d’arribar a la vaga”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut