La Masia, des de dins

La Masia, des de dins

‘Who’s next? (Qui és el següent?) és el quart i últim capítol de la minisèrie Pros Behind the Pros, realitzada per Beko en col·laboració amb el FC Barcelona, que se centra en la propera generació d’esportistes que s’estan formant a la Masia

El FC Barcelona publica avui Who’s next? (Qui és el següent?), el quart capítol de la minisèrie Pros Behind the Pros, creada per Beko en col·laboració amb el Barça, per mostrar la feina dels professionals que hi ha darrere del primer equip, així com l’interior de la Masia i el dia a dia dels seus residents.

En aquest últim episodi, la història se centra en la generació d’esportistes que actualment s’està formant a la Masia i segueix les rutines dels joves jugadors de diferents edats (nois i noies) i disciplines durant tot el dia, mentre s’esforcen per convertir-se en els seus herois, el primer equip del FC Barcelona.

La minisèrie, que està disponible als canals digitals de Beko i del FC Barcelona, té un total de quatre episodis:  Fuelling Barça (Alimentant el Barça), dedicat a com és l’alimentació que segueixen els jugadors del primer equip; Training Days (Dies d’entrenament), on es mostra la preparació que hi ha darrere d’una sessió d’entrenament i Dress for success (Vestits per a l’èxit), que ofereix una visió de la tasca que porten a terme els encarregats de material que acompanyen els homes d’Ernesto Valverde.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut