El Barça Voleibol busca el quatre de quatre

El Barça Voleibol busca el quatre de quatre

El tècnic blaugrana es mostra prudent en la prèvia del partit de diumenge davant el CV pinto

El Barça Voleibol està en un núvol. No només per les tres victòries en les tres primeres jornades de lliga, ni pel títol de la lliga catalana -aconseguit a principi de temporada-, sinó per la bona dinàmica que hi ha en cada entrenament. 

El nou tècnic blaugrana, Fredy Mosquera, ha assegurat en la prèvia del partit davant el CV Pinto (diumenge, 12.30h) que “estem treballant molt bé, no tinc cap tipus de queixa i ara mateix tenim molt bona sintonia”. Segurament, els resultats han ajudat a que l’arribada de Mosquera hagi estat plàcida i que els jugadores estiguin rebent a la perfecció la nova metodologia del tècnic colombià.

En aquest sentit, Jordi Marcé -jugador del Barça que ha estat escollit per a l’equip ideal de la segona jornada- ha destacat que “el Fredy fa que el jugador se senti molt partícip del joc i això fa que tinguem ganes d’entrenar”.

Allargar la ratxa de victòries

Aquest diumenge el conjunt blaugrana tindrà l’oportunitat de seguir sumant victòries i, d’aquesta manera, mantenir la imbatibilitat a la lliga. Un repte que per a Mosquera “no ens posa més pressió, el partit ens donarà  el resultat que ens haguem guanyat al llarg de la setmana”.

El rival del Barça serà el CV Pinto, penúltim classificat a la lliga amb només un punt en tres jornada. Una classificació que “és irreal” segons el tècnic blaugrana, el qual ha afirmat que “els equips de la lliga són molt competitius”. 

En aquest mateix sentit, Marcé ha destacat les ganes de l’equip de “seguir guanyant i demostrar el que podem fer”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut