2x1 per a l'exposició audiovisual i de realitat virtual sobre l'impressionisme

2x1 per a l'exposició audiovisual i de realitat virtual sobre l'impressionisme

"Claude Monet; l'experiència immersiva", a l'IDEAL Centre d'Arts Digitals del Poble Nou amb descompte per als socis, de dimecres a diumenge, entre el 25 d’octubre i el 25 de novembre,

Els socis del FC Barcelona poden disposar via online d’una promoció especial de 2x1 en entrades d'adults, de dimecres a diumenge entre el 25 d’octubre i el 25 de novembre, per assistir a l’exposició “Claude Monet: L’experiència immersiva”, que acull l’IDEAL Centre d’Arts Digitals del carrer Doctor Trueta 196-198 del Poble Nou.

L’horari d’atenció es d’11 h a 20 h i les sessions són per hora. Cal entrar a la franja de l’hora comprada i es pot quedar a l’exposició tot el temps que es vulgui.

L’adquisició de les entrades de la promoció 2x1, amb un màxim de quatre entrades d'adults per soci, cal fer-la a través del següent enllaç amb el codi FCB30IDEAL

L’exposició combina tecnologies d’última generació per descobrir com Monet, liderant tota una generació d’artistes, va saber observar i  representar la realitat d’una manera revolucionària. Claude Monet​ (París, 1840 - Giverny, 1926) va ser un pioner en l’ús de la  pinzellada lliure i l’autor del quadre “Impressió, sol naixent”, que va servir  per donar nom al moviment artístic conegut com impressionisme. 

MÉS INFORMACIÓ

Projeccions i realitat virtual

Projeccions de gran format en alta definició inundaran l’espai central de  l’IDEAL​ explicant de manera sorprenent la particular tècnica pictòrica de  Monet i la història de les seves obres més populars. Un homenatge al  pintor que va canviar la història de l’art aprenent a capturar la bellesa  d’allò efímer.   

A la zona de realitat virtual, els visitants podran passejar-se pels destins  més importants de la vida del pintor: des de la seva infantesa a Le Havre,  la joventut a París, les estades a Londres, el refugi holandès de Zaandam,  la vida familiar a Argenteuil, fins a la seva última etapa a Giverny.   

“Monet, l’experiència immersiva” és una proposta única a escala  mundial que convida a submergir-se en les més extraordinàries obres  mestres de l’impressionisme.   

IDEAL Centre d’Arts Digitals

IDEAL Centre d’Arts Digitals és el primer centre del sud d’Europa dedicat a la producció i exhibició d’arts digital. Fent especial menció a les arts digitals de caràcter immersiu, és un centre únic que combina la producció de peces audiovisuals en diferents formats.

Aquest emblemàtic edifici de l’antic barri de La Plata al Poble Nou, obre de nou les seves portes el 2019 per convertir-se en el futur dels museus i el futur dels cinemes. IDEAL és un centre de cultura digital amb un equipament tecnològic únic a Espanya, que experimenta amb la immersivitat a partir de projeccions audiovisuals, realitat augmentada, realitat virtual i holografia per crear una nova relació entre l’art i la societat.

A l’IDEAL es poden trobar experiències per a tots els públics, des dels més petits als més grans. A més el centre compta amb activitats i programes de formació especialitzats per a tots els públics (nens, grans, famílies, públic especialitzat, estudiants…). La planta principal compta amb 1500 m2, 800 dels quals són per exhibir exposicions de gran format. També compta amb 3 sales polivalents per allotjar diferents actes i experiències.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut