XV Mostra de Nadales Blaugrana per a socis de 3 a 15 anys

XV Mostra de Nadales Blaugrana per a socis de 3 a 15 anys

Els dibuixos es poden lliurar fins al 20 de novembre i s’han de basar en la temàtica ‘Som una família extraordinària'

El FC Barcelona, a través de l’Àrea Social, organitza la XV Mostra de Nadales Blaugrana, dirigida als socis i sòcies que tinguin entre 3 i 15 anys. Els socis alevins i infantils que vulguin participar a la Mostra poden enviar un dibuix que s’inspiri en el tema “Som una família extraordinària”. Els participants tenen temps fins al 20 de novembre per presentar les seves nadales.

Des del següent enllaç us podeu descarregar la plantilla per poder fer el dibuix de la felicitació nadalenca d’aquest any.


Els participants poden utilitzar qualsevol tècnica per fer el seu dibuix (llapis de colors, ceres, aquarel·les...) i es recomana que no es posi text al dibuix al marge del nom, categoria, clau de soci i edat, ni tampoc que s’utilitzi celo, grapes o productes similars per tancar la plantilla, ja que si no es pot obrir o es trenca, es corre el risc que el dibuix sigui invalidat.

Un cop finalitzat el dibuix, es podrà enviar per correu postal o bé portar-lo personalment a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) del Camp Nou, fins el 20 de novembre.

Entre tots els dibuixos rebuts, es triarà la nadala guanyadora i també cinc felicitacions de la categoria infantil i cinc de la categoria aleví, que es publicaran al lloc web del FC Barcelona i els seus autors rebran un regal molt especial per part del Club.

La nadala guanyadora serà la que el FC Barcelona enviarà per felicitar el Nadal a tots els nens i nenes socis del món. Els dibuixos de tots els participants a la XV Mostra de Nadales Blaugrana s’exposaran a les instal·lacions del Barça durant les festes nadalenques.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut