S'ajorna el Reus Deportiu – Barça d'OK Lliga

S'ajorna el Reus Deportiu – Barça d'OK Lliga

A causa de les filtracions del pavelló reusenc per la forta pluja, els àrbitres, amb l’acord dels dos clubs, han decidit ajornar el partit de la jornada 5 de l'OK Lliga. Ara tots dos equips busquen una nova data

El Reus Deportiu MiróBarça haurà d’esperar. La intensa pluja caiguda sobre la ciutat de Reus ha provocat filtracions al pavelló i els àrbitres, amb l’acord dels dos clubs, han decidit ajornar el partit. Així ho han comunicat un cop valorades les zones de la pista que han quedat cobertes d’aigua, en una decisió presa a favor de la seguretat dels jugadors.

El mànager esportiu de la secció d’hoquei patins, Toni Miró, ha valorat positivament l’ajornament del partit “perquè els jugadors poden caure i patir lesions” i ha explicat: “Els àrbitres s’han donat un marge d’un quart d’hora per prendre la decisió, però en aquest temps la situació no ha millorat, sinó ben al contrari”.

I és que, en un primer moment, els àrbitres, reunits amb els respectius delegats, han decidit endarrerir quinze minuts l’hora del partit per les incidències provocades per les condicions meteorològiques. Tot i treballar per millorar les zones de la pista mullades, ha estat impossible. “Ara els dos clubs ens hem de posar d’acord per trobar una nova data. Pensem que com abans juguem millor, però haurem de quadrar els calendaris de tots dos”, ha comentat Miró.

Així doncs, mentre es torna a programar aquest partit, el Barça ja pensa en el duel del proper diumenge contra el Voltregà, al Palau Blaugrana. El partit, corresponent a la jornada 6 de la OK Lliga, començarà a les 12.30 hores i es podrà seguir en directe per Barça TV.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut